Stránky

Translate

sobota 13. července 2013

Aura - co a jak? 2/2



V minulém článku jsme se věnovali, co to vlastně ta aura je jaké barvy může mít. První díl ZDE.

Trénování

Cítění aury

Tady je malé cvičení na trénink cítění aury. Před tím než ho začnete dělat, je dobré uvolnit se, abyste nebyli moc napnutí. Tak, a teď začněte pár vteřin intensivně třít dlaň o dlaň. Rozveďte je asi na 30 cm. Nejspíše teď pocítíte vlnu energie ze středu dlaní a konečku prstů. Pomalu zkracujte délku mezi dlaní. Pocítíte lehký odpor, symbolizující o tom, že aury začínají spolu komunikovat. Pro některé lidí je dobré si představovat jakou si kouli, kterou drží. Různé lidé mají různé pocity. Jedné cítí malý odpor, jiné slabá píchaní, často se dá uctít teplo, nebo chlad. Pokračujte pomalu přibližovat. Najednou ucítíte jak zažínají ubývat pocity. To znamená, že aury se spojily. Několik vteřin podržte dlaně semknuté. Pak je začněte roztahovat. Rozdělení aur ucítíte jako slabý chládek. Párkrát sbližujte a rozdělujte dlaně. Pociťte jak se mění pocity.Zde je obrázek kuličky mezi rukami

Člověk má sedm energetických míst, které se nazývají čakry . Jsou to místa, kde je nejvíce energie, proto je člověk může cítit nejlíp. Zatrénujte se právě na těchto místech. Možná budete mile překvapené. Provádějte to stejně jako s dlaněmi, ale místo jedné z nich bude čakra. Zkuste přímo nad ní, pak vedle. Cítíte že jinde musíte dát ruku blíž k tělu abyste něco ucítili? Častým tréninkem se vaší pocity zlepší.

Teď to vyzkoušejte na někom jiném. Posaďte ho na židli, vstaňte vzadu a provádějte podobně jako předchozí cvik. Najděte hranici jeho aury. Možná on taky ucítí vaší. Zároveň to pomáhá i vašemu partneru v rozvoji cítění aury. Jistě je dobré vyměnit roli. Když sedíte na židli vy, zkuste uctít, kde zrovna váš partner má své ruce. Vyzkoušejte to i na ostatních čakrach.

Určitě jste slyšeli o tom, že člověk má kolem sebe jaké si hranice a pokud je překročí nějaká cizí osoba, tak hned reaguje. Občas se tato hranice nazývá psychická aura. Pokud je člověk příjemný, pak se může přiblížit víc, pokud ne, tak ho ucítíte poměrně daleko. Teď si vyzkoušejte provést podobny pokus i vy. Jeden z vás si stoupne ke zdi zády k vám. Vy se k němu pomalu přibližujete. Měl by uctít, když překročíte jeho hranici. Děla se to ale poměrně špatně. Pokud jste přátele, tak je hranice poměrně blízko a vůbec by jste ji neměli uctít. Lépe se to děla s cizími lidmi. Proto si to taky můžete vyzkoušet například ve výtahu s nějakou cizí osobou.

Vidění aury



Takže posaďte se, uvolněte se (i myšlenkově), pak otevřete očí a začneme. Světlo v pokoje by mělo být utlumené. Jasné barvy by měli být u vás za zády. Světlo by nemělo svítit do očí. Spojte ukazovačky a 10 vteřin se na ně soustřeďte. Pak je pomalu rozvádějte. Měli byste vidět slabou energetickou niť. Nejprve vaší ruce budou muset být k sobě poměrně blízko, ale časem tu niť budete vidět mezi prsty, které jsou vzdálené až 10 cm. Pokud se to nedaří, utlumte světlo ještě víc a zkuste to na bílém pozadí. Použijte například papír. Teď to zkuste se všemi deseti prsty. Pokud to provádíte s kamarádem, zkuste uvidět jeho nitě. Vylepší to vám vidění cizí aury.

Teď zkusíme něco těžšího. Místo dvou vašich rukou bude ruka vašeho partnera. Budete vidět proud čisté energie. Jak to bude vypadat, pokud si to vyzkoušíte s nepříjemným pro vás člověkem? Vyzkoušejte si to.

Teď ještě těžší. Stoupněte se čelem k bílé zdi několik metru od ní. Dejte ruku tak, aby prsty byli paralelní ke zdi. Koukejte na zeď skrz prsty. Koukejte spíše na zeď než na prsty. Za pár minut byste měli vidět svou auru, pravděpodobně to bude šedý až bezbarvý kouř. Jakmile ho uvidíte, začněte koukat na něj. Pravděpodobně zmizí, tak koukněte zase na zeď. Pokud se vám to daří, pokračujme dál. Koukejte na konečky vašich prstu. Možná uvidíte jak vytváří téměř neviditelnou energii. Možná zjistíte, že je ten kouř pořád v pohybu. Nováčci vidí barvu většinou šedou nebo bílou, časem se ale naučíte ji vidět i barevně. Pak to zkuste s celým tělem. Pokud se vám daří s rukou, pak by to neměl být problém. Spousta lidí nevidí svou auru v zrcadle. Z nějakých důvodu zrcadlo jí nemůže zobrazovat. Za experimentujte si, možná se vám to podaří. Pokud nosíte brýle, zkuste je sundat. Může se stát, že uvidíte auru lépe.

Stejně to zkoušejte i s vaším partnerem. Nejlepší koukání je jakoby spáni s otevřenýma očima, neboli koukání doblba. Možná nejdříve uvidíte auru někde kolem krku a hlavy. Je to tím, že oblečení kazí její vidění. Stoupněte se blíž a zkuste se jí dotknout. Možná budete mít potíže s viděním a jejím cítěním najednou. Je to tím, že pohybem se mění vaše soustředění. Pokud se vám to daří, můžete uvidět jak jeho aura se braní vašemu dotyku jako balónek.

JeJn


Zdroj: wikipedie.cz, http://astral.unas.cz, http://www.spirit.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat